Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

For selskaper som ønsker å bli en del av HG

brødrene jacobsen og prosjekt håndverk
Brødrene Jacobsen fra Grimstad valgte å bli en del av Håndverksgruppen i juni 2021

Har du lyst til å være med og skape nordisk industrieventyr? Vi er stadig på jakt etter nye selskaper!

Vi i Håndverksgruppen tror at det er to ting som gjør at du kan drive god business; FOLK og tilførsel av nok GODT NOK betalt jobb. Vi hjelper deg med begge deler.

Alle ansatte i Håndverksgruppen er mennesker som vil hverandre vel. Vi er opptatt av å få til samarbeid på tvers av selskaper, regioner og etterhvert også land. Deling av beste praksis (som også inkluderer de ikke fult så gode opplevelsene) er en del av hvem vi er.

Vi hjelper deg med å rekruttere nye medarbeidere, samt utvikle eksisterende ansatte gjennom den nyetablerte HG skolen. Vi tar bærekraft på alvor og alle ansatte må gjennomføre opplæring i etiske retningslinjer.

Nok godt nok betalt jobb kommer gjennom nasjonale og regionale rammeavtaler. Våre bedrifter får også støtte til salgsarbeid, markedsføring og kommunikasjon.

I Håndverksgruppen innlemmer vi selskaper, i motsetning til å kjøpe dem. Vi er svært opptatte av at alle er med videre både som drivere OG som eiere.

Ønsker du å vite mer eller melde din interesse for å bli en del av Håndverksgruppen? Ta kontakt med vår M&A ansvarlig, Trond Tørdal: 

Tlf: 404 08 820

Mail: tst@handverksgruppen.com

 

Les mer om tidligere innlemminger under «Aktuelt»

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen