Gå til innholdet

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

bogstrand

Bogstrand AS

Klubbholmen 6c, 9409 Harstad

Bogstrand AS er en sammensatt håndverksbedrift med fagområder som maling/byggtapetsering, tømring, mur/flislegging og fargehandel.

Firmaet ble startet i 1992 med maling som fagområde. Allerede da var fargehandel også etablert, men den gang mest som lager og service for eget håndverk. Fargehandelen har utviklet seg og har i dag langt flere fagfelt enn ren fargehandel med tilknytning til Varmefag. Etter hvert ble det naturlig å utvide håndverksdelen med flislegging og vi har med tiden fått svært høy kompetanse også på dette feltet. Med tiden er også behovet for tømrere også kommet og vi har i dag ansatt både tømrermester og tømrere.

Vi har endret fokus fra ren malerbedrift til å bli en totalleverandør med tømring, maling og muring/flis. Behovet for tømrere har vokst kraftig og denne delen av Bogstrand AS er i klart størst vekst. Vi ser fordelen av å samle kompetanse fra flere fagfelt og dette gjør oss i stand til å ha et unikt samspill mellom disse fagfeltene på byggeplassen.

Totalt er vi i dag ca. 42 ansatte hvorav 4 er tilknyttet butikk/administrasjon og resten er tilknyttet håndverksavdelingen

 

 

Følg oss på linkedin

De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank

Det er et krav at alle våre medlemsbedrifter er miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115 A, 0582 Oslo
© 2019 Håndverksgruppen