Gå til innholdet

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

Hammerfest Malerservice 1 2012

Hammerfest Malerservice AS

Tømmervikveien 7, 9610 Rypefjord

Hammerfest Malerservice AS er et firma som ble etablert i 2001, da under navnet Niccos håndverk. I 2008 skiftet vi navn til Hammerfest Malerservice AS.

Vi utfører utvendige og innvendige malerarbeider, flislegging og legging av gulvbelegg, tepper og teppeflis. Størrelsen på oppdragene varierer og vi utfører både små og store oppdrag.

Vi utfører oppdrag for store entreprenørselskap i Nord som:  Peab, Veidekke og Consto for å nevne noen. Vi har og rammeavtale med Finnmarksykehuset i Hammerfest og utfører og oppdrag for forsikringsselskaper i vårt område.

Det er i dag 11 ansatte i Hammerfest Malerservice AS og de fleste er fagutdannet med fagbrev. Våre ansatte har bred erfaring fra malerfaget både i inn og utland.

Vi er medlem av Malermesterens landsforbund, og da er også våre kunder dekket opp av deres garantiordning. Se vilkår for dette på www.mlf.no

Vi er også medlem av Norges Største og frittstående Malermesterkjede Håndsverksgruppen AS.

Vi er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet til beste kredittverdighet. Følg link under for å se vår kredittverdighet fra en av landets største kredittopplysnings byrå. Vi er en trygg aktør å gjøre handel med. Se mer på: http://fflive.bisnode.no/984223757_NO_e0be8c36-d374-44d9-96d8-e403a80fc638

Vi er og godkjent Startbank bedrift.

Vi holder til på Rørvikvannet industriområde i Rypefjord.

Følg oss på linkedin

De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank

Det er et krav at alle våre medlemsbedrifter er miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115 A, 0582 Oslo
© 2019 Håndverksgruppen