Gå til innholdet

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

Hm Logo_Grønn Grønn_mar08

H&M Malerservice AS avdeling Egersund

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes. Firmaet består i dag av 24 ansatte og holder til i Banevigsgt. 7 ved Badedammen i Stavanger, hvor vi også driver vår egen flotte fargehandel Fargerike. Vi har også et avdelingskontor på Bryne og i Egersund.

Vårt primærmarked er innen for nye eneboliger, samt rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler. Vi har dessuten en sterkt økende andel av jobber innenfor forsikringsskader, i tillegg til spesialjobber innen dekorasjonsteknikker for næring og privatmarkedet. 

I tillegg til vanlige malingsoppdrag, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.

Vårt mål er til en hver tid å være ett av landets mest innovative og kreative malerfirma, slik vi har vært siden starten. Vår filosofi er hele tiden å tenke nytt ved å se oppdraget i helhet med farge, lys og form. Samtidig prøver vi å utnytte vår erfaring og lekelyst innen faget til å skape det unike.

Vi samarbeider til en hver tid med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestre, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lys designere, møbelbutikker etc. Dette for å gjøre det mulig å tilby våre kunder optimale løsninger til enhver tid. 

Følg oss på linkedin

De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank

Det er et krav at alle våre medlemsbedrifter er miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115 A, 0582 Oslo
© 2020 Håndverksgruppen