Gå til innholdet

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

Malermester Evensen

Malermester Evensen AS

bilde 6

Malermester Evensen er et stolt malermesterfirma fra Notodden med røtter tilbake til 1913. Vi utfører i hovedsak oppdrag i Notodden, Kongsberg, Sauherad, Bø og Tinn.  Firmaet ledes i dag av 3. generasjon Evensen og har en meget stabil arbeidsstokk. I dag er vi 16 serviceinnstilte medarbeidere, som gjør det vi kan for at kundene våre skal bli fornøyd.

Vi utfører alt innen utvendig/innvendig maling, tapetsering og gulvbeleggarbeider på nybygg, samt vedlikehold og restaurering. og gulvbelegg  på mur og tre i boliger, forretningsbygg og offentlige bygninger.

Malermester Evensen AS er medlem i kjeden HG, Håndverksgruppen og har for tiden mange oppdrag innen skadeutbedringer for forsikringsselskaper på privat eiendom. Et annet økende marked er også vinylbelegg på badegulv. Vi har også i mer enn 20 år drevet med fasade rehabiliteringer på mur/puss og tre. Her må ofte gammel maling fjernes før ny påføres ofte i samarbeide med fylkenes kulturminne etater.

Av referanseprosjekter kan nevnes de mest iøyenfallende utvendige prosjektene på Nordagutu stasjon, Notodden stasjon, Mæl stasjon, stasjonsmesterbolig og pakkhus.

 


 
 

Følg oss på linkedin

De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank

Det er et krav at alle våre medlemsbedrifter er miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115 A, 0582 Oslo
© 2019 Håndverksgruppen