Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide håndverksbedrifter

Logo-andersson og kjærnsmo

Andersson & Kjærnsmo AS

Nedre Rommen 5, 0988 Oslo

Andersson Kjærnsmo leverer alt innen gulvbelegg, tepper, linoleum, tapetserarbeider, universell utforming og gulvavretting. Vi kan tilby blant annet parkett, epoxy, designgulv, microsement og maling.

Våre største styrker er vår lange erfaring og store kompetanse innen vårt fag. Det skjer mye nytt i bransjen vår og vi setter derfor vår ære i å holde oss ajour via kursvirksomhet og annen faglig oppdatering. Du er sikret gode, velfunderte råd og løsninger med oss.

Byggtapetsermestrene Ragnar Andersson og Kenneth Kjærnsmo etablerte sine selskap i henholdvis 1957 og 1963.

I over 65 år satte disse håndverksbedriftene sitt preg på byens utvikling gjennom byggtapetserarbeider på tusenvis av leiligheter, flere hundre skole- og kontorbygg, samt offentlige bygg som sykehus, barnehager, konsert-/kinosaler og teaterbygg.

Ragnar Andersson og Kenneth Kjærnsmo var bransjekollegaer og konkurrenter, men det var imidlertid ingen hindring for at de ble veldig gode kamerater og venner livet ut. Det var derfor ikke helt unaturlig at disse tradisjonsrike selskapene i 2020 fant hverandre, og sammen ble en innovativ aktør å regne med i kommende år.

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen