Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide håndverksbedrifter

Buer_Bygningsvern_liggende-logo-3

Buer Bygningsvern AS

Buer Bygningsvern AS er en murmesterbedrift i Buer Gruppen AS som inngår i Håndverksgruppen AS. Fagmiljøet har sine røtter fra Buer & Bratfoss AS.

Buer Bygningsvern AS er skilt ut som en selvstendig enhet i Buer Gruppen. Årsaken er behovet for å samle fagkompetansen spesielt innen antikvarisk rehabilitering i en ren murbedrift med egne ansatte.

Foruten antikvarisk rehabilitering utfører Buer Bygningsvern AS arbeid innvendig og utvendig på fasader og balkonger, piperehabilitering og branntetting, grunnmur, kjellere, leiligheter, uteanlegg, parkeringshus og garasjer.
Buer Bygningsvern AS har kompetanse på alle typer mur-, puss-, betong- og flisarbeider innen rehabilitering, oppussing og vedlikehold.

Murmester Olaf Reese er daglig leder av Buer Bygningsvern AS. Han er murmester siden 1990 og daglig leder av Buer Bygningsvern AS. Han ledet muravdelingen i Buer & Bratfoss fra 2006 og har opparbeidet en særskilt faglig kompetanse og erfaring på området. Vårt geografiske kjerneområde er Oslo, Akershus og Østfold.

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen