Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

Enes og Olsen190X100

Enes & Olsen Malerforretning AS Avdeling Steinkjer

Enes og Olsen Malerforretning AS ble etablert i 1972. Vi består i dag av 20 malere og  gulvleggere med fagbrev, 7 ufaglærte, 2 lærlinger og 4 med administrativ rolle hvorav tre med mesterbrev. Vi har også to butikker med til sammen 7 ansatte. Butikkene tilhører fargehandlerkjeden Fargerike og er lokalisert på Verdal og i Steinkjer.

Enes & Olsen er opptatt av å tilby løsninger i samsvar med kundens behov og ønsker, både til private, bedrifter og til det offentlige. Midtre del av Nord-Trøndelag er hovedsakelig vårt nedslagsfelt, men vi kan også bevege oss ut til andre distrikter av de to Trøndelagsfylkene. 

Vår bedrift er tilsluttet  Maler– og byggtapetsermestrenes Landsforbund. Dette betyr at du som kunde kan benytte deg av en egen klage- og garantiordning dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres. Les mer om hvordan garantiordningen sikrer deg som kunde! 

Vi er dessuten tilsluttet Opplæringskontoret for byggfag i Nord Trøndelag, som er med og bidrar til at  lærlinger og ufaglærte får ta  fagbrev. Vi er veldig opptatt av at faget skal leve videre etter dagens standard og ser det derfor som viktig å bidra til å holde rekrutteringen oppe. 

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen