Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter

malerforslag2(1)

Helgeland Malerservice AS

Industriveien 40, 8907 Brønnøysund
Helgeland Malerservice AS ble stiftet i 2003 av Malermestrene Roger Aanvik og Bjørn Helge Reitan. De har 35 års erfaring fra faget og har spesielt høy kompetanse innen malerfaget.

Selskapet har 5 malere - 2 gulvleggere - 2 flis/murere - 1 tømrer  og 2 i administrasjonen. Blant de ansatte har vi 2 som er Malermestre og 4 som har svennebrev.

Vi tilbyr løsninger i samsvar med kundens behov og budsjett, både til privat og bedriftskunder. Vårt nedslagsfelt er hele Helgeland og ytre Namdal, men med hovedvekt på Brønnøysund, Sømna, Vega og Bindal.

Vår bedrift er tilsluttet  Maler– og byggtapetsermestrenes Landsforbund - MLF. Dette betyr at du som kunde kan benytte deg av en egen klage- og garantiordning dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres. Les mer om hvordan garantiordningen sikrer deg som kunde!

Referanser fra større prosjekter det siste året, er blant annet Amfi Havnesentret, Vik Skole, Brønnøysund Videregående skole og Avinor Lufthavn .

Vi driver også med utleie av lifter, dersom dette skulle trenges

Av tjenester utfører vi alt innen maler arbeid, gulvlegging, parkett, flis legging, industri epoxy, snekring, mur og pussarbeid, sliping av tregulv og betong, sprøytemaling og grenging.
 
 
 
 
 

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen