Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide håndverksbedrifter

Hm Logo_Grønn Grønn_mar08

H&M Malerservice AS avdeling Egersund

Kontaktperson: Tom Versland

H&M Malerservice AS ble stiftet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes, og har i dag mer enn 30 dyktige og stolte arbeidstakere. Vi har kontorer i Badehusgaten 6 (ved Badedammen) i Stavanger, hvor vi også driver vår egen flotte Fargerike fargehandel. I tillegg har vi avdelingskontor på Bryne (Hålandsveien 24) og i Egersund (Jernbaneveien 21).

Vårt hovedmarked for maler- og gulvarbeider er rehabilitering, forsikringsskader og nybygg innen butikk, kontor, næringslokaler og eneboliger for nye og faste kunder. I tillegg til vanlige malingsoppdrag, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.

Vårt mål er til enhver tid å være ett av landets mest innovative og kreative malerfirma, slik vi har vært siden starten. Vår filosofi er hele tiden å tenke nytt ved å se oppdraget i helhet med farge, lys og form, samtidig som vi utnytter vår erfaring og lekelyst innen faget til å skape det unike.

Vi samarbeider med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestre, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lysdesignere, møbelbutikker etc. Dette for at vi skal kunne tilby våre kunder optimale løsninger. 

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen