Gå til innholdet

Håndverksgruppen

Meny

Håndverksgruppen består av landets beste og mest solide håndverksbedrifter

skilbrei

Maler Rune Skilbrei AS

Tunavegen 7, 6817 Naustdal,
Maler Rune Skilbrei etablerte i 2001 eige firma, etter mange års røynsle i malerbransjen. Firmaet har  i dag 25 ansatte. Av desse er 12 malere, 8 flisleggere. 2 gulvleggere, 1 lærling og 2 personer i administrasjonen.

Vi har vår base i Naustdal, men har god arbedskapasitet og tek oppdrag i heile Sunnfjord, både for privatpersoner og bedrifter. Vi syter alltid for eit resultat i beste kvalitet. Dette gjeld for  innvendig og utvendig malingsarbeid, flislegging av inne og uteareal,  såvel som for legging av alle typer av  gulvbelegg. Vi har gode referansar og mange kundar nyttar oss igjen og igjen. Dette er vi svært stolte av. 

Vi tilbyr løsninger i samsvar med kundens behov og budsjett, både til privat og bedrift. Hele Haugalandet er vårt nedslagsfelt, men med hovedvekt på Haugesund, Karmøy, Tysvær og Sveio.

Vår bedrift er tilsluttet  Maler– og byggtapetsermestrenes Landsforbund . Dette betyr at du som kunde kan benytte deg av en egen klage- og garantiordning dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres. Les mer om hvordan garantiordningen sikrer deg som kunde!

Følg oss på linkedin

Vi er tilknyttet Startbank

Våre bedrifter skal være miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen AS
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115, 0582 Oslo
© 2021 Håndverksgruppen