Gå til innholdet

Verdier

Visjon
Vi skal være Norges ubestridte førstevalg ved REHAB-prosjekter for store aktører.

Forretningside
Vi skal levere håndverkstjenester over kundeforventning innen overflatebehandling til landsdekkende bedrifter med modellen: «Ett kontaktpunkt»
Håndverksgruppen AS er en kunde- og serviceorientert kjede bestående av solide og profesjonelle håndverksbedrifter lokalisert over hele Norge. Vi har godt renommé og yter effektivt og solid fagmessig håndverk til landsdekkende bedrifter og andre profesjonelle aktører.

Samtlige bedrifter tilknyttet Håndverksgruppen har lang erfaring med leveranse av håndverkstjenester til blant annet forsikringsselskap, butikkjeder, eiendomsselskaper og hoteller for å nevne noe. Det kan her vises til gode referanser fra blant annet IF, ISS Facility Services, Bolia, etc.

Håndverksgruppen ønsker å være ledende og fremtidsrettet på mange områder og vil derfor bestrebe oss til å utføre våre oppdrag i tråd med kjedens verdigrunnlag. Vi legger vekt på at alle som er involvert i eller på andre måter representerer Håndverksgruppen ­ skal være aktive bærere av gruppens verdier.

Våre kjerneverdier er: Trygghet - Stolthet - Lidenskap

Vårt mål er å øke konkurranseevnen og lønnsomheten for våre oppdragsgivere, gjennom bruk av kalkuleringsverktøyet Meps, som vil gi et dokumentert og oversiktlig prisgrunnlag.  

Vi garanterer å levere til avtalt tid, pris og kvalitet!

Følg oss på linkedin

De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank

Det er et krav at alle våre medlemsbedrifter er miljøfyrtårnsertifisert

Håndverksgruppen
Telefon: 915 26 532
Post- og besøksadresse:
Brobekkveien 115 A, 0582 Oslo
© 2020 Håndverksgruppen